Контакт - Екипа
Сакај СПОРТ!   Читај Спорт!   Живеј СПОРТ!
Ekipa
Топ Вести

Контакт

Вашето име (задолжително)

Вашиот Email (задолжително)

Предмет

Вашата порака

captcha

Внесете го кодот од сликата

Прв македонски спортски електронски весник
ekipa@old.ekipa.mk
Директор и извршен уредник
Владимир Булатовиќ
vladimir.bulatovic@old.ekipa.mk
Главен и одговорен уредник
Никола Ѓуровски
nikola.gjurovski@old.ekipa.mk
Одговорен уредник
Стеван Цаневски
stevan.canevski@old.ekipa.mk